Селта и Алмерия завършиха 2:2 в интересен мач от 27-мия

...
Селта и Алмерия завършиха 2:2 в интересен мач от 27-мия
Коментари Харесай

Селта и Алмерия не се победиха в атрактивна среща

Селта и Алмерия приключиха 2:2 в забавен мач от 27-мия кръг на испанската Ла Лига, като всички голове паднаха още през първото полувреме. Гостите повеждаха на два пъти с голове на Сърджан Бабич (7’) и Арнау Пуигмал (32’), само че домакините се връщаха в мача с попадения на Харис Сеферович (10’) и Карлес Перес (42’).

Алмерия откри резултата в самото начало. Лукас Робертоне центрира от корнер, Сърджан Бабич се извиси с глава и вкара за 0:1 в 7-ата минута. Радостта на гостите обаче търпя единствено три минути. Тогава Селта направи добра офанзива отдясно, Габи Вейга напредна и подаде добре към Харис Сеферович, който засече топката за 1:1.

Голеадата сред двата тима продължи. Алмерия още веднъж излезе напред в 32-рата минута. Луис Суарес изпревари в единоборство бранителя на Селта Джоузеф Айду и сви добре към Арнау Пуигмал, който съумя да чукне топката в мрежата на домакините за 1:2. Десет минути по-късно обаче равенството още веднъж бе възобновено. Алмерия загуби топката пред наказателното си поле, тя попадна в Карлес Перес, който осъществя с превъзходен отдалечен шут за 2:2.

Второто полувреме донесе по-малко страсти за почитателите на “Балайдос ”. Луис Суарес и Саму Коща пропуснаха комфортни положения за гостите, а за домакините с пропилени шансове се регистрираха Хави Галан и Гонсало Пасиенсия, а Яго Аспас удари и греда в последните секунди на мача. Така срещата завърши при този резултат.

С равенството Селта записа шести следващ мач в шампионата без загуба и е на 10-а позиция. За Алмерия това бе четвърти пореден мач в Ла Лига без победа, като отборът продължава да е в рисковата зона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР