Селското стопанство, фармацията, технологиите и производството на храни са секторите,

...
Селското стопанство, фармацията, технологиите и производството на храни са секторите,
Коментари Харесай

Борисов се срещна с шефове на големи американски компании

Селското стопанство, фармацията, технологиите и производството на храни са секторите, в които имат интерес да влагат представители на огромни американски компании, пристигнали на посещаване в България. Днес делегацията на Американската централноевропейска бизнес асоциация се срещна с премиера Бойко Борисов.

Тя включва представители на фирмите AbbVie, Amgen, Archer Daniels Midland, The Coca-Cola Company, Freeport McMoRan, General Dynamics, Lockheed Martin, Merck Sharp & amp; Dohme, Motorola Solutions, Orbital ATK, Oskhosh Defense, OSI Systems, и Textron, заяви посолството на Съединени американски щати.

Министър-председателят показа капацитета на страната за вложения и индустриално съдействие и подхванатите от държавното управление ограничения за възстановяване на бизнес средата, облекчение на административната тежест и понижаване на разноските на бизнеса.

Той показа целите на българското председателство на Европейски Съюз в първата половина на идната година като подчертава върху капацитета на Балканите и нуждата за партньорства и планове за обезпечаване на свързаността и икономическото развиване на страните от района.
Посещението на американската задача е фокусирано върху възходящия капацитет и необятните благоприятни условия за бизнес тук, уточни ръководителят на асоциацията Ерик Стюарт. Той означи, че повече от 14 години не е ималоподобна американска комерсиална делегация на високо корпоративно равнище с федерална поддръжка.

Американската бизнес делегация ще ъде призната и от президента Румен Радев.

Американската централноевропейска бизнес асоциация (ACEBA) е организация с нестопанска цел със седалище във Вашингтон, Съединени американски щати. Тя работи за развиване на комерсиалните връзки сред Съединени американски щати и четиринайсет страни в Централна Европа и Прибалтика. Целта на асоциацията е да сътвори платформа за директен разговор сред американските корпоративни управления и държавните управления на страните от Централноевропейския район.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР