Селена Гомес стана героиня на януарския брой на мексиканската версия

...
Селена Гомес стана героиня на януарския брой на мексиканската версия
Коментари Харесай

Селена Гомес: Славата забави растежа ми за определено време

Селена Гомес стана героиня на януарския брой на мексиканската версия на списание Vogue и приказва в изявление за креативните си търсения и задачите в живота.
Прочетете още
Снимките се организираха в студиото, където Селена тества тоалети на разнообразни дизайнери и театралничи за фотографа Майкъл Бейли-Гейтс. Певицата споделя по какъв начин се е отразила за нея известността, когато е била дете.

„ Когато получиш самопризнание в ранна възраст, от време на време това може малко да попречи на умственото ти развиване. Мисля, че несъмнено забави растежа ми за известно време ", споделя Гомес.

Тя споделя, че е съумяла да устои на заплахата да бъде „ заклещена сега ", като прави това, което е значимо за нея, до момента в който бе прекъснала кариерата си. Но в това време даже единствено желанието да се разноски из гората значи, че зад нея ще стоят четирима пазачи. Влиянието на годините, които е прекарала заобиколена от възрастни, а по-късно деликатното наблюдаване и самопризнание, които я спохождат като госпожица, скоро са достигнали сериозно равнище и са довели до здравословни проблеми.

„ Самостоятелната грижа е нещо, което беше доста мъчно за мен отдавна. Това ми оказа помощ да намеря рутина, която ми дава фокус ", споделя Гомес.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР