SELENA ES представи актуалните тенденции във фризьорството за 2018 г.

...
SELENA ES представи актуалните тенденции във фризьорството за 2018 г.
Коментари Харесай

Зашеметяващ Коафьорски Спектакъл Събра Столичния Елит

SELENA ES показа настоящите трендове във фризьорството за 2018 година Със замайващ коафьорски театър под магнетичното заглавие STREET SPIRIT & Alter Ego. Атрактивното шоу се състоя на 7 ноември в зала „ Рейнбоу Плаза “ и предложи на гостите композиция от изтънчен жанр и съвременна визия. Вдъхновението за шоуто беше пренесено от Барселона, където неотдавна фамозният испански бранд Montibello означи своята 50-годишнина. Той е профилиран в професионалната грижа за косата и хубостта и е една от топ марките в портфолиото на SELENA ES. Последните трендове в прическите, които бяха показани по време на коафьорския театър STREET SPIRIT & Alter Ego, са въодушевени от настоящите оферти на Montibello за 2018 година

В самото начало Елена Стефанова, управител на SELENA ES, показа специфичния посетител на събитието – Карола Адам, притежател на Montibello, която описа забавни обстоятелства от историята на марката и благодари на SELENA ES за тяхното професионално партньорство. На сцената се изяви артистичният екип на Montibello – Джорди Тенас /Jordi Tenas/ и Хорхе Суарес /Jorge Suarez/, които дойдоха от Испания особено за шоуто. В коафьорския театър взе участие също артистичният екип на SELENA ES – Милен Илиев, Любомир Петров, Калин Велинов и Николай Колев, както и най-новите лица в екипа – Галин Биволарски и Иван Иванов. В шоуто взеха присъединяване също гост-фризьори от България – Марек Яновски, Теодора Иванова, Калинка Кирилова, Петър Сивов, Румен Николов и Гергана Веселинова. В духа на шоуто бяха и музикалните осъществявания на Pavell & Venci Venc’ и на Марина Кискинова, която с изключение на като певица, се изяви и като водеща на събитието.

На сцената беше показана дръзка сбирка прически, готови взаимно от българските и испанските коафьори. Колекцията съчетава визии, въодушевени от улицата, които всеки може да носи. Актуалните цветове са русо, медно и кафяво, като те са интензивни, плътни и без преливане. Водещи са късите коси. Характерна е асиметрията в дължините и съответно при каретата. Бретоните също са настоящи – те са плътни, в равна или неправилна форма.

Гост-коафьорите от Испания Джорди Тенас и Хорхе Суарес демонстрираха общо осем визии, които персонализираха на сцената. Те обясниха и водещите трендове, като означиха, че медните нюанси стоят еднообразно добре на разнообразни видове дами, сексапилният рус цвят на косата постоянно подмладява, а кафявите тонове придват женственост. В техните оферти участваха и екстравагантните мрачно лилаво и огнено оранжево – така наречен цвят „ тиква “, който е артистичен, с извънреден искра, само че може да бъде и грациозен. Коафьорите подчертаваха върху това, че точно цветовете, комбинирани по един добър метод, са основни за забавната и съвременна визия. А късата коса, която е водеща наклонност, може да бъде доста чувствена, женствена и сексапилна.

Артистичният екип на SELENA ES показа общо девет визии, от които шест в главните настоящи цветове и три авангардни. В техните оферти имаше оцветяване с пиксели в зелено и жълто в бритона, по дължината в края на косата и от двете страни. Обем в косата имаше единствено при авангардните визии, а дължините бяха главно къси. Гост-фризьорите от България също се съобразиха с водещите трендове и демонстрираха прически най-вече в къси дължини и в тоналностите на русото, медното и кафявото.
Сред гостите, които почетоха атрактивния коафьорски театър STREET SPIRIT & Alter Ego бяха: италианският дизайнер и стилист Алберто Веделаго, проф. Любомир Стойков, Наталия Гуркова, Диана Дафова, Капка Амзина, Радослава Минчева, Славка Занева, дизайнерката Росица Рангелова дружно с щерка си, Росица Стойчева, Ради Орцева, Анелия Иванова, носителките на купата Мисис България за 2017 година – Анна Стефанова, Ирина Белчева и Цветелина Георгиева, както и доста представители на фризьорския отрасъл от цялата страна, сътрудници и другари на SELENA ES.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР