Селекционерът на Япония Хаджиме Мориясу бе във възторг от успеха

...
Селекционерът на Япония Хаджиме Мориясу бе във възторг от успеха
Коментари Харесай

Селекционерът на Япония: Щом технологиите казаха, че има гол, значи е така

Селекционерът на Япония Хаджиме Мориясу бе във екстаз от триумфа с 2:1 над Испания и класирането на отбора му на 1/8-финал на Световното състезание. Той счита, тимът му е надиграл противника и справедливо е спечелил този дуел. Освен това наставникът разяснява и противоречивата обстановка при втория гол, където останаха подозрения дали топката не напуща терена, само че Мориясу се довери на технологиите, които споделиха, че попадението е постоянно.

" Посвещаваме тази победа на хората в Япония. Това бе победа, реализирана с неизменност и работа. Отборът не се съобщи и справедливо продължаваме напред. Смятам, че Япония бе по-добрият тим, както през първото, по този начин и през второто полувреме. Играхме за победа и я постигнахме с помощта на онази обстановка при втория гол. В момента има фантастични технологии, тъй че в случай че топката бе излязла, те нямаше да зачетат гола ", счита Мориясу.

" Не ни пукаше, че Испания задържа повече топката в края на мача, тъй като нашата цел бе да търсим пространства зад отбраната им. Ние не притежавахме топката, само че притежаваме скорост. Испания движеше топката бързо, само че ние спазихме нашия проект и успяхме да създадем няколко рискови офанзиви и да направляваме мача. Бяхме стимулирани и от женския народен тим, който стана международен първенец. Те демонстрираха неизменност и религия и ние използваме техния образец ", добави наставникът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР