Селекционерът на световния шампион Германия Йоаким Льов прие спокойно жребия

...
Селекционерът на световния шампион Германия Йоаким Льов прие спокойно жребия
Коментари Харесай

Йоаким Льов: Няма причини за притеснения


Селекционерът на международния първенец Германия Йоаким Льов одобри умерено жребия за груповата фаза на Мондиала в Русия следващата година. Играчите на Бундестима попаднаха в група F, където са още тимовете на Мексико, Швеция и Корея.

„ Определено не съм обезпокоен, съобщи Льов пред немската телевизия ZDF. Познаваме играта на Мексико от шампионата за Купата на конфедерациите, наясно сме и с качествата на Швеция, който е другият европейски тим в групата. Единственият отбор, за който знаем по-малко е този на Корея.

Германия несъмнено е един от огромните любимци в Русия, като отборът ще опита да отбрани купата си от 2014. За последно сходно достижение записа националният тим на Бразилия с Пеле в състава си през далечната 1962 година. „ Останалите страни ни следяха от близко през последните няколко години и мога да кажа, че към този момент виждам сериозен напредък при тях, а също така разполагат и със страхотни играчи. Определено ни чака вълнуващо Световно състезание “, разяснява още селекционерът на Бундестима.

Немците ще стартират отбраната на купата си на 17 юни със конфликт с Мексико, който ще се играе на стадион „ Лужники “ в Москва. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР