Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович сподели след отпадането от Испания

...
Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович сподели след отпадането от Испания
Коментари Харесай

Селекционерът на Швейцария: Заслужавахме да сме на полуфинал

Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович показа след отпадането от Испания на 1/4-финал, че в Англия нямаше да дадат червен картон на Ремо Фройлер.

" Поздравявам испанците. Те желаеха да завоюват още в постоянното време, само че го направиха чак след дузпи. Гордея се с моите футболисти. Червеният картон оказа огромно въздействие. В Англия това щеше да е нарушаване, само че не и червен картон. Ако бяхме стигнали до полуфиналите, щеше да е справедливо. Няма от какво да се оплача, просто смъквам шапка на играчите ”, показа Петкович след дуела. Той разкри, че изпитва смесени усеща.

" Показахме на какво сме способни. Напускаме шампионата с високо вдигнати глави. От друга страна, не може да няма отчаяние, тъй като бяхме толкоз покрай нещо огромно. Но като че ли позитивните страсти надвиват. Аз постоянно се пробвам да мисля положително. Преди дузпите споделих на футболистите, че те към този момент са герои. В края не ни доближи сила, а дузпите постоянно са лотария. Този път ние загубихме ”, добави още селекционерът на Швейцария.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР