Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал разкри, че е диагностициран

...
Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал разкри, че е диагностициран
Коментари Харесай

Ван Гаал призна, че се бори с рак

Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал разкри, че е диагностициран с рак на простатата, само че към момента възнамерява да води тима на Световното състезание по футбол в Катар по-късно тази година.

„ Играчите не го знаеха ", съобщи 70-годишният експерт пред телевизия RTL и добави, че към този момент е минал 25 курса лъчетерапия, в това число и вечер по време на подготвителните лагери с националния отобор.

" Играчите мислят, че съм в положително здраве, само че не е по този начин ", сподели Ван Гаал, който е почнал лекуване предходната година след слагането на диагнозата му през 2020 година

" Това е част от живота ми ", добави той в изявление във връзка идното излизане на кино лентата за живота му, озаглавен " Луис ". " Минал съм през толкоз доста неща в живота си, през заболявания и гибел, евентуално съм станал по-богат като човек поради всички тези прекарвания ", сподели Ван Гаал, който е за трети път селекционер на Нидерландия.

Той провокира дискусия предишния месец, когато дефинира решението за осъществяване на Световната купа в Катар като " неуместно ", обвинявайки ФИФА, че е била стимулирана само от " пари и търговски ползи ".

" Оранжевите " попаднаха в група А с домакините от Катар, Еквадор и Сенегал за международното състезание по футбол през 2022 г. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР