Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев остана доволен

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев остана доволен
Коментари Харесай

Хубчев остана доволен от последния мач на България за 2017 г.

Селекционерът на националния тим по футбол Петър Хубчев остана удовлетворен от представянето на състава в последния мач за годината. В понеделник вечерта българите завоюваха с 1:0 против Саудитска Арабия с гола на Ивелин Попов в края.

" Разговорите, които имахме, най-сетне бяха възприети напълно и това си личеше на терена по време на мача. Полезна инспекция за нас и съществено изиграна от всички. Отношението бе такова през целия лагер и за наслада успяхме да го пренесем и на терена този път, тъй като преди не постоянно успявахме. Исках да затвърдим някои от нещата, които бяхме постигнали ", сподели Хубчев.

Той още веднъж приказва за значимостта играчите да са уверени. " Във футбола самочувствието би трябвало да е непрекъсната големина, а от време на време ние бързо го губим или придобиваме. Получи се доста добра инспекция, само че някои не са в отлична физическа кондиция. Имахме пропуски от статични положения, само че нямахме толкоз добра информация за противника. Когато знаем кой къде играе, не се получават сходни неща ".

Селекционерът добави, че гледа към бъдещето и не желае да се връща към пропуснатите благоприятни условия в квалификациите за международното в Русия. " Няма смисъл да се сещаме за предишните квалификации, тъй като това няма да докара до нищо. "

" Не са това играчите за идващите квалификации, въпреки че главната група се знае. Дано става още по-голям кръгът за избор на играчи ", сподели Хубчев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР