Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков заяви, че
Коментари Харесай

Балъков: Българският манталитет изигра основна роля

Селекционерът на националния тим по футбол Красимир Балъков съобщи, че избраниците му са стояли добре на терена до 80-ата минута в контролата с Република Ирландия, а по-късно се е показал българският нрав.

" Лъвовете " записаха 4-та поредна загуба, откакто отстъпиха в контрола на домакините с 1:3.
Нови неточности и неубедителна игра оформиха четвърта поредна загуба на България Националите отстъпиха с 1:3 на Ирландия
" 80 минути отново всичко беше наред. Видях огромна разлика, изключително след първото полувреме сред нас и ирландците. Това бяха промените. Отново българският нрав си изигра главната роля. Когато сменяш футболисти, го правиш, с цел да вдигнеш равнището на тима, да вкараш динамичност, сила. При нас не се получи, а при тях стана. В последните 10 минути направихме такива неточности, които считам, че този път са въз основата на манталитета ни ", съобщи Балъков.

Снимка: Reuters

Той направи много смени спрямо мача против Англия от квалификациите за европейско състезание, в който националите изгубиха като посетители с 0:4.

" Трябва да поправяме нещата. Получаваме голове от неточности. Трябва да понижим тези самостоятелни неточности, само че ни би трябвало един положителен резултат, с цел да се вдигне самочувствието на футболистите. Те виждат, че играят добре, усещат, че има напредък, само че няма резултати ", добави националния селекционер.

Следващият мач на българския отбор е на 11 октомври. Тогава " лъвовете " гостуват на Черна гора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР