Селекционерът на националния отбор на Италия Лучано Спалети говори пред

...
Селекционерът на националния отбор на Италия Лучано Спалети говори пред
Коментари Харесай

Спалети: Няма как да се задоволм с по-малко от европейската титла в Германия

Селекционерът на националния тим на Италия Лучано Спалети приказва пред RAI за всичко настоящо към отбора в края на годината.

" Европейското състезание? Ще се борим в Германия на всеки мач. Няма по какъв начин да се задоволим с нещо по-малко от максимума, тъй като сме носители на купата. Въпреки че ще е мъчно да повторим, ще се борим да запазим трофея ", сподели селекционерът пред държавната телевизия.

" И аз гледах Италия отдалеко, когато бях треньор на Зенит Санкт Петербург. Можех и да продължа да го върша, тъй като след фантастичния интервал в Наполи, пристигнаха оферти от Обединените Арабски Емирства и други шампионати, в които щяха да ми заплащат доста добре. Но това не е футболът, който ми харесва. След това пристигна позвъняването от федерацията и фантазиите ми се сбъднаха ", признава треньорът.

" Има някои млади футболисти, които следим с внимание, даже и надалеч от Италия. Койоде от Фиорентина? Вече го повиках в състава, само че получи травма. Лука Колеошо (б. а. - роден в Съединени американски щати и нападател на Бърнли) също има забавен профил ", сподели още Лучано Спалети за бъдещето на Италия.
 Спалети: Интер е справедливо водач в Серия А
Спалети: Интер е справедливо водач в Серия А

Съставът е отракан и рационален, счита селекционерът на Италия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР