Селекционерът на националния отбор на Австралия по футбол Греъм Арнолд

...
Селекционерът на националния отбор на Австралия по футбол Греъм Арнолд
Коментари Харесай

Треньорът на Австралия: Бяхме наказани за грешките ни

Селекционерът на националния тим на Австралия по футбол Греъм Арнолд съобщи, че Франция е " доста по-голяма, бърза и мощна " от неговата селекция. Французите откриха отбраната на международната си купа от 2018-а година с 4:1 над " Кенгурата ", а Арнолд засипа с похвали именития съперник. В тази група В другите два тима са Тунис и Дания, които по-рано през вчерашния ден направиха 0:0.

Но и до момента в който оценяваше мощните страни на съперника, той не пропусна да уточни и грешките в отбраната на своя отбор, които също са изиграли сериозна роля за подобен краен резултат.

" Скъпо ни костваха нашите неточности и бяхме осъдени поради тях. В последна сметка качеството на френския тим е неоспоримо. Има си причина да бъдат предходните международни първенци. Могат да победят и доста по-силни тимове от нас ", съобщи Арнолд на конференцията след мача.

" Смятам, че започнахме мача доста добре. Физически те бяха доста по-големи, по-бързи и по-силни от нас през днешния ден. Като цяло момчетата направиха всичко допустимо и това е всичко, което мога да желая от тях през днешния ден, сподели още Арнолд и призна, че най-после футболистите му са се уморили.

" Няма за какво да го укривам. От позиция на издръжливостта, първото полувреме се справихме добре. През второто обаче малко ни свърши бензинът и краката ни натежаха, само че това е равнището, на което играят тези играчи. Имаме още два мача, не трябва да влизаме в тях с намалено самочувствие, приключи опитният експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР