Селекционерът на националния ни волейболен отбор Силвано Пранди сподели при

...
Селекционерът на националния ни волейболен отбор Силвано Пранди сподели при
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Този отбор може да играе на високо ниво, надявам се във Варна да го покажем

Селекционерът на националния ни волейболен тим Силвано Пранди показа при завръщането на отбора след шампионатите от Лигата на нациите в Аржентина и Китай късно нощес, че този тим може да играе на високо равнище и се надявам към този момент във Варна (б.р. шампионат от третия уикенд на Лигата) да покажат една положителна смяна. Ето още какво сподели италианският експерт на летище " София ":

" Ако би трябвало да съм почтен, в тези мачове се представихме много не безапелационно, даже зле в някои от тях, изключително във втория шампионат в Китай. Това го приписвам в огромна степен на тежкото пътешестване, което имахме, което беше обвързвано с огромен престой във въздуха и огромна часова разлика, която трябваше да преодолеем ".

" Наистина имахме доста малко време за подготовка, изключително по време на пътуванията съвсем нямаше по кое време да се тренира пълноценно. Безспорно това е реалност, само че мога да кажа, че тези 6 мача ми бяха задоволителни, с цел да ми дадат много информация за представянето на всеки един играч, въз основата на което мога да направя своите оценки и на кого бих могъл да разгадавам в бъдеще ".

" Със сигурност в този момент на шампионата във Варна ще имаме малко по-друго лице. Ще излезем по-категорични в срещите. Мисля, че ще се види прогрес в тези мачове. Основният проблем пред нас в Китай беше да се възстановим чисто физически, с цел да се показах по подобаващ метод, защото както сте забелязали във всеки идващ мач вдигахме равнището си. В първия се представихме извънредно зле, по-късно против Полша имахме друго лице и се стигна до този мач с Франция. Така, че считам, че този тим може да играе на високо равнище, само че ни е належащо още малко време и се надявам към този момент във Варна да покажем една положителна смяна ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР