Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров беше гост в

...
Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров беше гост в
Коментари Харесай

Младежкият селекционер с коментар относно мачовете за Купата

Селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров беше посетител в предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT. Той даде своя коментир за миналите до този миг 3 дуела от 1/4-финалите в шампионата за Купата на България.

"Видях едно положително бъдеще за българския футбол, имаме ужасно надарени състезатели, би трябвало да се работи с тях, в случай че сме толкоз търпеливи към тях колкото към чужденците ще имаме триумфи. Славия ме изненада с играта си през днешния ден, заслужават по-добро място в efbet Лига ", разяснява Димитров приключилият дуел от 1/4-финалната фаза в шампионата за Купата на България сред Славия и Левски.

"Познавам част от състезателите, когато опре ножа до кокала демонстрират същинските си благоприятни условия, поздравления за Вуцов, за Андреа Христов. Също по този начин и Калоян Кръстев, с асистенция и прелестен гол, Ради Кирилов, да не ги изреждам всичките. Те демонстрираха качествата си в цялостния си искра през днешния ден. ЦСКА има доста огромно преимущество с оглед класата в мача на следващия ден. Не имам вяра Славия скоро да изпадне, а Купата дава доста директен път към евротурнирите, а всеки клуб желае да играе там, първо с цел да си свери часовника, а второ тъй като шампионатите носят и положителни финансови приходи ", добави той.

"Трудно ми е да давам оценка на клубовете, като селекционер на младежкия народен тим ми се щеше Левски да бяха употребявали техни юноши, те бяха стартирали по този начин, при започване на сезона 70-80 % от играчите бяха тяхно произвеждане. Не знам, кой не прояви самообладание, скоро вървях на мач на Левски имаше 8 чужденци. Поздравления през днешния ден за Марин Петков, има доста положително бъдеще. Левски имаше и кадрови проблеми ", сподели още младежкият селекционер.

"Може би да, това беше шанса на Левски да приключи годината с трофей, Славия вгорчи живота на тима и треньора ", отговори той във връзка на това дали Славия е унищожил сезона на Левски.

"Гледах мача на драго сърце, 22 българи на терена, беше доста открит мач с доста положения, от тази среща и ЦСКА 1948 можеше да завоюва мача, Арда има доста добре построен жанр на игра, нищо чудно да стигнат финала, а за какво не и да го завоюват, всички полуфиналисти имат този късмет, зависи и от жребия ", добави той във връзка дуела сред ЦСКА 1948 и Арда Кърджали.

"Знаем тяхната концепция и философия единствено с български играчи, в случай че се развият в бъдещето за какво да не се конкурират, само че би трябвало да се развият, няма по какъв начин от първата година те да се целят в първата позиция, задачите те си ги слагат, те могат да дадат своята оценка ", сподели още Димитров във връзка ЦСКА 1948.

"Марин Петков и Смоленски ги следим, те са в U-19, нужно е да изиграят един цикъл с юношите, а по-късно и с младежите. Стана добър и динамичен мач сред Лудогорец и Локомотив Пловдив. Минчев означи гол, той има положително бъдеще пред себе си, Лудогорец са си взели поучения от предходните години в шампионата, те ще се целят с изключение на в шампионската купа и в трофея за Купата. В момента те не играят евротурнири, те са жадни за триумфи, сигурен съм, че с изключение на в купата ще се борят и за трофея в шампионата за Купата. Локомотив Пловдив сигурно имат цели, да реализират оптимално положително показване и присъединяване в евротурнирите. Запазиха това, което Акрапович беше оставил, Тунчев продължи работата на Акрапович или ще може да развие тима. В момента Лудогорец са по-праволинейни сега ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР