Селекционерът на женския национален отбор по волейбол - Иван Петков,

...
Селекционерът на женския национален отбор по волейбол - Иван Петков,
Коментари Харесай

Иван Петков: Показахме добри неща, но правим и елементарни грешки

Селекционерът на женския народен тим по волейбол - Иван Петков, не спести рецензията си към девойките, макар безапелационната победа с 3:0 (25:21, 25:14, 25:22) над Словакия в мач от Златната лига.

" Лъвиците " се завърнаха пред родна аудитория след 2 години пауза, а пред феновете в зала " Колодрума " в Пловдив демонстрираха постоянна игра, макар съмненията първоначално.

" Пролича си страстта. Самият тим беше по-стъписан. Отборът е в един предварителен стадий, няма нужната сработка в доста моменти. В доста моменти показвахме положителни неща и в това време вършим обикновени неточности. Видимо е, че още доста би трябвало да работим. Блокът е детайлът, на който имаме много пропуски. Или по-скоро имаме капацитет, който би трябвало да развием. В офанзивата не взимаме верните решения ", сподели Петков.

Снимка: CEV

" На нашия тим му трябват още много мачове. Когато не си в оптимална форма и нямаш нужната динамичност, би трябвало мощ, с цел да затвориш избрани обстановки. Нормално е. Специално за офанзивата не се тормозя. Притеснявам се, че имаме дребен брой мачове и няма да имаме нужното време за сработка. Всичко е планувано от наша страна. Но когато имаш публични мачове, губиш и малко самообладание ", добави той.

Българките са сигурен участник във финалната четворка на Златната лига, която ще се организира на 19 е 20 юни в Русе.

Снимка: CEV

Утре (5 юни) на девойките им следва среща с Украйна. Мача може да гледате директно по RING, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg от 20:30 ч.!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР