ФРАНКФУРТ, Германия (AP) — В последния кръг от тяхната продължила

...
ФРАНКФУРТ, Германия (AP) — В последния кръг от тяхната продължила
Коментари Харесай

Производителят на търговски самолети Airbus остава скромен дори когато Boeing се проваля. Има причина за това.

ФРАНКФУРТ, Германия (AP) — В последния кръг от тяхната траяла десетилетия борба за владичество в комерсиалните самолети, европейският Airbus откри ясна преднина в продажбите пред Boeing даже преди американската компания да се сблъска с повече последствия от индустриални проблеми и продължаващи опасения за сигурността.

Airbus изпреварва Boeing за пет следващи години в поръчките и доставките на самолети и преди малко регистрира 28% тримесечно нарастване на чистата облага. Компанията към този момент печелеше пазарен дял, като изпреварваше Boeing, с цел да създаде линия от икономични самолети със междинен размер, които са по-евтини за самолетните компании.

И в този момент Boeing е изправен пред наложено от държавното управление ограничаване на производството на своя най-продаваният аероплан.

И въпреки всичко европейската компания надали ще разшири още повече преимуществото си в дуопола Airbus-Boeing, макар че има клиенти, които упорстват за повече търговски самолети, съгласно авиационни анализатори. Причината: Airbu...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР