Писателят е председател на Рокфелер ИнтернешънълВъв време, когато две големи

...
Писателят е председател на Рокфелер ИнтернешънълВъв време, когато две големи
Коментари Харесай

Предупреждение от разпадащите се нации

Писателят е ръководител на Рокфелер Интернешънъл

Във време, когато две огромни стопански системи, Съединени американски щати и Индия, притеглят доста реклами поради своята трайна мощ, коства си да разгледаме нациите, които не доста от дълго време бяха оповестени за звездни реализатори, само че в този момент се разпадат. Всички те са измежду 50-те най-големи стопански системи в света и до момента през това десетилетие са претърпели както внезапен спад в растежа на действителния приход на глава от популацията, по този начин и спад в каузи им в световния БВП.

Начело с Канада, Чили, Германия, Южна Африка и Тайланд, тези „ разпаднали се народи “ носят урок. Растежът е сложен, поддържането му още по-трудно, тъй че звездите през днешния ден не са безусловно звездите на утрешния ден.

Вземете първо Канада. Широко възхищаван за това по какъв начин съумя да преодолее международната финансова рецесия от 2008 година, той изпусна лодката, когато светът продължи напред, движен от огромните технологии вместо от стоките. Брутният вътрешен продукт на глава от популацията на Канада се свива с 0,4 % год...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР