Селекционерът на Италия Роберто Манчини не бе напълно доволен след

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини не бе напълно доволен след
Коментари Харесай

Манчини: Като мине декември ще ни олекне малко

Селекционерът на Италия Роберто Манчини не бе изцяло удовлетворен след успеха с 2:0 над Унгария в последния мач в група 3 на дивизия " А " в Лигата на нациите. Това бе извънредно скъп триумф за " скуадра адзура " и класира отбора на финалите в шампионата. Въпреки това наставникът имаше и рецензии към представянето на тима си.

" Играхме добре до 70-ата минута, само че в последните 20 играта ни изобщо не ми хареса. При 2:0 би трябвало да контролираш мача, а ние изпуснахме контрола и допуснахме да бъдем притиснати от противника. Това не ми хареса по никакъв начин. Важно е, че се класирахме за Финалната четворка за втора поредна година, само че това не анулира всички останали несполуки и няма по какъв начин да ги забравим елементарно ".

" Момчетата се оправиха добре да се върнат на правилния път в доста сложна група, само че към момента имаме доста работа. Може би като мине декември, ще ни стане малко по-леко... ", съобщи Манчини, намеквайки, че Италия няма да играе на идното Световно състезание в Катар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР