Селекционерът на Италия Роберто Манчини е поредното и най-изненадващо име

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини е поредното и най-изненадващо име
Коментари Харесай

Манчини също в списъка на Юнайтед?

Селекционерът на Италия Роберто Манчини е следващото и най-изненадващо име в листата с претенденти за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед, твърди „ Дъ Телеграф “. „ Червените дяволи “ назначиха на поста Ралф Рангник, който ще извършва длъжността краткотрайно до лятот, след което ще продължи да работи в клуба като съветник. На „ Олд Трафорд “ обаче не престават да разисква най-подходящите разновидности за това кой ще поеме тима през лятото.

Изданието прибавя, че всичко зависи от това по какъв начин ще се развие обстановката с Италия. Манчини изведе „ адзурите “ до Европейската купа и неговата работа с националния тим бе оценена доста високо.

Сега обаче Италия е изправена пред действителната заплаха да пропусне Световното състезание през идната година. „ Скуадрата “ би трябвало да играе баражи, като на полуфинала среща Северна Македония, а в случай че се оправят със западните ни съседи, италианците ще спорят с Португалия или Турция.

Ако Италия не се класира на Мондиал 2022, Манчини може самичък да намерения за смяна. Според „ Телеграф “ 57-годишният експерт е притеглен от опцията да се завърне в Премиър лийг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР