Селекционерът на Испания Луис Енрике коментира ситуацията с в .

...
Селекционерът на Испания Луис Енрике коментира ситуацията с в .
Коментари Харесай

Луис Енрике за Меси: Клубовете са над всички хора

Селекционерът на Испания Луис Енрике разяснява обстановката с в. Бившият ментор на каталунците е безапелационен, че всеки клуб е по-голям от обособените персони, и изрази страдание, че взаимоотношенията сред двете страни в този случай не са били по-приятелски.

“Това е доста деликатна тематика, не знам дали да се изкажа по нея. Вярвам, че клубовете са над всички хора. Барселона, учреден през 1899 година, е измежду най-хубавите в света и постоянно е печелил титли. Очевидно е, че имаше прелестна връзка сред двете страни. Лео направи по този начин, че Барса да израсне доста с помощта на неговата огромна работливост. Щеше да ми хареса доста повече да се беше стигнало до единодушие сред двете страни. Рано или късно, Меси ще престане да играе за Барса. Щеше да е добре да има взаимна признателност, както и обстановката да беше по-приятелска. Ще е тъпо в деня, в който той си тръгне. Няма да гледаме превъзходен състезател, само че клубът ще продължи да печели титли без Меси, както и Меси ще продължи да бъде необикновен още доста години, в случай че напусне”, съобщи Енрике на конференцията си преди мача против Украйна.
— Luis Enrique: " Leo has made Barça grow exponentially but I would have liked it much more if an agreement had been reached. Clubs are above players. "
— Barça Universal (@BarcaUniversal)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР