Селекционерът на Германия Йоахим Льов заяви, че българският съдия Георги

...
Селекционерът на Германия Йоахим Льов заяви, че българският съдия Георги
Коментари Харесай

Льов похвали рефера Кабаков

Селекционерът на Германия Йоахим Льов съобщи, че българският арбитър Георги Кабаков е посочил обективен пряк червен картон на Емре Джан против Естония в Талин, само че това не е попречило на Бундестима да бие като посетител с 3:0 и по този начин да приближи класиране на Евро 2020.

Пловдивчанинът Кабаков изгони Джан още в 14-ата минута, откакто германецът с турски корени направи фаул като финален в отбраната.

" Това нямаше по какъв начин да бъде жълт картон и съдията вярно изгони Джан. Ние трябваше да се прегрупираме след него и тимът се оправи в действителност добре със задачата. Не допуснахме гол, а отбелязахме 3. Седмицата не беше лесна за нас с всички тези травми на съществени играчи, само че значимото е, че останахме спокойни, вкарахме и в този момент сме удовлетворени ", сподели Льов. За " класиката " 2 гола означи Илхан Гюндуган (51 и 57), а Тимо Вернер (71) оформи резултата. В група С водят Холандия и Германия с по 15 т., а с 12 е Северна Ирландия, която на следващия ден приема " лалетата ", до момента в който Бундестимът е хазаин на новобранеца Беларус.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР