Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан призна, че е

...
Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан призна, че е
Коментари Харесай

Дешан: Трябва бързо да се възстановим за втората фаза

Селекционерът на френския народен тим Дидие Дешан призна, че е трябвало да даде отмора на някои от главните футболисти на международния първенец в дуел от груповата фаза на Мондиал 2022 против Тунис, изгубен с 0:1. 

В самия завършек на спомагателното време на срещата попадение на " петлите " беше анулирано поради засада и след консултация с видео помощник рефера. 

" Не знам, имаше тълкования, само че може би беше засада. Решението лиши известно време. Всичко това успокои насладата ни от изравняването. Краят на мача можеше да бъде доста по-добър за нас. Очевидно е, че сме имали компликации поради избора на състав, които направих ”, разяснява Дешан. 

“Не можем да реализираме безусловно всички цели по едно и също време. Имахме два много сложни мача в границите на единствено четири дни. Дадох опция за изява на повече футболисти. Това е мач от Световното състезание и разликата се видя. Най-важното е, че постигнахме задачата ни. Сега ще се възстановим и ще се подготвим за втората фаза ", съобщи още Дешан на конференцията след дуела. 

" Петлите ", които завоюваха първото място в група " D ", ще играят против Полша, Аржентина, Саудитска Арабия или Мексико на осминафиналите на Мондиал 2022. 

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР