Селекционерът на Египет Ектор Купер изрази оптимизъм относно шансовете на

...
Селекционерът на Египет Ектор Купер изрази оптимизъм относно шансовете на
Коментари Харесай

Селекционерът на Египет: Вярвам, че Салах ще е готов за Мондиала

Селекционерът на Египет Ектор Купер изрази оптимизъм по отношение на възможностите на огромната звезда на отбора Мохамед Салах да е изцяло възобновен за старта на Световното състезание по футбол. Крилото на Ливърпул получи травма в рамото по време на финала на Шампионската лига с Реал Мадрид и напусна наложително терена. Това породи доста подозрения по отношение на присъединяване на Мондиала в Русия.

Все отново селекционерът на „ фараоните “ съобщи, че чака Салах да е на линия за започващото на 14 юни състезание.

„ Оптимисти сме, защото до момента всички прегледи демонстрират, че той ще бъде подготвен, съобщи Купер след равенството 0:0 в контролната среща с Колумбия.

„ Все отново би трябвало да бъдем готови за всяка обстановка. Очевидно е, че Салах мъчно може да бъде сменен, защото той е главното ни оръжие, изключително при контраатаките, поради своята скорост и класата, с която разполага “, добави още опитният експерт.

Жребият изпрати Египет в група А, където са още тимовете на домакините, Саудитска Арабия и Уругвай. В първия си мач на шампионата отборът на Ектор Купер ще се изправи против Уругвай на 15 юни. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР