Селекционерът на българския национален отбор по футбол Красимир Балъков отказа

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Красимир Балъков отказа
Коментари Харесай

Балъков след 0:4 от Англия: Доволен съм от играта на футболистите

Селекционерът на българския народен тим по футбол Красимир Балъков отхвърли да прави драми от провалянето с 0:4 от Англия на „ Уембли ” в квалификациите за Евро 2020. Наставникът разказа загубата като тежка, само че избра да акцентира на немалкото положителни неща, които съзря в представянето на „ трикольорите ”.

„ Това бе урок по динамичност, по съвременен футбол и импровизация. Ние просто в обособени моменти не успяхме да отговорим на тази динамичност на англичаните. Знаехме, че ще ни бъде тежко. Може да звучи необичайно, само че в по-голямата си част тази идея, с която играхме през днешния ден, функционираше. От метода, по който играха футболистите, съм удовлетворен, макар тежката загуба ”, сподели Балъков пред БНТ1.

„ Виждате сами – много надалеч сме от британския футбол, само че ние би трябвало да работим. Това е пътят, няма различен път. От друга страна, видяхме, че когато със самочувствие се играе и футболистите взимат много верни решения на терена, се получават нещата. В началото на второто полувреме можехме да изравним резултата. ”

„ Ако върнем целия мач, четирите гола са вкарани от четири наши неточности. Един път ни вкараха от игра и това беше след неверен пас на Бодуров. Този футбол, който видяхме от страна на Англия, в случай че желаеме да го реализираме, би трябвало да стартираме отнякъде. Днес беше едно положително начало. ”

„ Срещу Ирландия може би ще пуснем много футболисти, които не участваха през днешния ден в тази среща. Някои, които играха през днешния ден, може отново да играят. Искаме да забележим същото разпределяне, същата игра, единствено би трябвало да понижим грешките ”, сподели Балъков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР