Селекционерът на България Ясен Петров заяви, че тимът ни не

...
Селекционерът на България Ясен Петров заяви, че тимът ни не
Коментари Харесай

Ясен Петров: Не стояхме лошо, но Катар е много добър отбор

Селекционерът на България Ясен Петров съобщи, че отборът ни не е стоял неприятно при загубата с 1:2 от Катар в другарска среща. Според него просто домакините са доста добър тим.

" Ние сме следили доста пъти тима на Катар. Убедих футболистите, че са мощен тим. Шампион на Азия преди две години. Победиха Египет с дузпи. Те са доста добър тим. Това е реалност, само че след първите 15 минути поизлязохме по-напред. Не стояхме неприятно. Допуснахме доста обикновени неточности в отбрана. Наказаха ни. За дузпата не знам, имаше подозрения за засада. Трябва да гледаме мача. Въпреки всичко не би трябвало да позволяваме такива обикновени неточности ", сподели Петров.
 България загуби с 2:1 от Катар в контрола
Пореден срам: Катар се разправи с България в Доха

Победния гол за катарците падна след груба неточност на Николай Михайлов

" Ние сме тук от четири дни. Времето в действителност е много друго, спрямо България. Изключителна влага. Опитахме по най-хубавия метод да си използваме промените, тъй като ни следва мач с Хърватия след три дни. Шест смени имахме. Михайлов е най-големият и най-опитният, по тази причина беше капитан. Между трима трябваше да предпочитам капитан - сред него, Костадинов и Божиков ", добави той.

" Не сме клубен тим да имаме дълга опция четири седмици да се готвим. Физически не стояхме толкоз зле. Домакините са по-приспособени към тези условия. Продължаваме в този вид. Имаше някои неща, които изпробвахме. Грешките са плод на това, че доста хора в чужбина нямат игрова процедура. Хората, които постоянно играят са в добра кондиция. Върху този състава сме се спрели. Това са хората и ще продължаваме да работим ", сподели още българският селекционер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР