Селекционерът на България Ясен Петров изпитва сериозни проблеми с окомплектоването

...
Селекционерът на България Ясен Петров изпитва сериозни проблеми с окомплектоването
Коментари Харесай

Проблеми за Ясен Петров преди мачовете със Словакия и Русия

Селекционерът на България Ясен Петров изпитва съществени проблеми с окомплектоването на състава за трите контроли с участниците на Европейското състезание - Словакия (1 юни, Рийд, Австрия), Русия (5 юни, Москва) и Франция (8 юни, Париж).

Ден преди пътуването за Австрия, където трикольорите ще изиграят първата си инспекция със словаците, стана ясно, че няколко индивида отпадат от мини турнето на “лъвовете”.

Първоначално Петров разгласи лист от 31 футболисти, само че петима от него сигурно са навън и за трите мача. Това са Антон Недялков, Георги Йомов и Кристиян Димитров, които се причисляват към контузения капитан Георги Костадинов. Поради контузия в рамото и Димитър Костадинов също ще пропусне опцията да дебютира с националната фланелка.



Ясен Петров няма да може да разчита за мача със Словакия и на футболистите на Черно море и Арда - Илиан Илиев, Лъчезар Котев, Спас Делев, Георги Георгиев и Иван Караджов, които късно нощес играха бараж за класиране в евротурнирите. Петимата пристигкъсно нощес в лагера, а през днешния ден рано отборът лети за Австрия, където на следващия ден играе против Словакия.

Играчите на звата ни отбора в баража за евроквотата ще имат възстановителна подготовка при идването в Рийд, като Петров ще може да ги употребява чак за визитата в Москва.

“Дай Боже всички да са здрави и да нямат травми на баража. Ще играем с тези футболисти, които са здрави и могат”, показа Петров.

Няма да бъдат викани други футболисти, защото няма време по кое време да им бъде издадена виза за Русия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР