Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони не скри огромната си радост

...
Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони не скри огромната си радост
Коментари Харесай

Скалони: Всеки аржентинец мечтае да е на моето място

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони не скри голямата си наслада от класирането на отбора за финала на Мондиал 2022. “Албиселесте ” опустоши с 3:0 Хърватия в първия полуфинал и към този момент чака противника си от двойката Франция - Мароко. 

“Всички сме разчувствани и се любуваме на успеха. Тя е скъпа освен тъй като ни класира на финала, само че и тъй като беше реализирана против доста мощен противник ”, съобщи Скалони. 

“Направихме още една крачка напред, само че нямаме дълго време за празнуване, защото би трябвало да започваме да мислим за това, което ни чака. Имали сме и по-силни мачове. Старая се да не се вълнувам, само че съзнавам, че се намирам на място, за което мечтае всеки аржентинец ”, означи наставникът на “гаучосите ”. 

“В първите минути хърватите повече владееха топката, само че бързо разбрахме, че това не би трябвало да продължава по този начин. Тяхната халфова линия е доста мощна. Взехме ограничения и нещата се почуиха. Хулиан Алварес се показа прелестно. Не единствено поради двата гола, а тъй като се връщаше по-назад, с цел да оказва помощ на съотборниците си ”, посочи Скалони. 

“Мнозина мислят, че го твърдим тъй като сме аржентинци, само че аз в действителност считам, че Меси е най-хубавият футболист в историята. Нямам никакви подозрения в това ”, сподели още някогашният бранител.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР