Секта стои зад агресивното поведение на 18-годишния Калоян, който първо

...
Секта стои зад агресивното поведение на 18-годишния Калоян, който първо
Коментари Харесай

Роднини на самоубилия се Калоян: Секта стои зад агресията му

Секта стои зад агресивното държание на 18-годишния Калоян, който първо преби здравна сестра в " Пирогов ", а часове по-късно се самоуби във вътрешен двор на бул. " Васил Левски " в София. Това е мнението на неговите близки, оповестява телевизия Bulgaria On Air.

Родителите са безапелационни, че за пръв път хващат сина си да използва опиати, а напоследък във профила си във Фейсбук е почнал да качва голям брой религиозни и древен цитати.

Чичото на Калоян – Атанас Милев, описа пред Bulgaria On Air, че брат му е разкрил сина си върху ориз и с Библия. Апартаментът е бил изпочупен, а родителят незабавно се е обадил на телефон 112, откъдето са пратили кола за спешна помощ и полиция.

Бащата на Калоян персонално е вързал буйстващия си наследник за леглото в болничното заведение и даже е записал клип, с цел да му покаже като се възвърне по какъв начин е изглеждал след използването на опияти. Близките на Калоян не схващат по какъв начин може младият мъж първо да се отвърже, да нападне сестрата, а по-късно необезпокоявано да се добере до центъра на София облечен единствено с боксерки и тениска.

Освен това те са безапелационни, че Калоян не е имал никакви познати във входа, откъдето се е самоубил, а блокът се заключвал и е мъчно на външен човек да проникне в него.

Същевременно нападнатата здравна сестра Стефанова продължава своето възобновяване в „ Пирогов “. Колегите й са безапелационни, че ще й трябват повече от месец за цялостно възобновяване.

Бащата на младежа ще даде детайлности за всичко, което знае, в утринния блок на телевизия Bulgaria On Air в понеделник.

тагове фракция експанзия калоян самоубийство
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР