Сексуално удовлетворение на мъжете се определя от хъркането им, докато

...
Сексуално удовлетворение на мъжете се определя от хъркането им, докато
Коментари Харесай

Мъжете хъркат повече, ако са сексуално незадоволени

Сексуално задоволство на мъжете се дефинира от хъркането им, до момента в който спят, безапелационни са американски учени, които открили, че двете неща са тясно свързани.
За да стигнат до това удивително изобретение, лекарите проучили навиците и в частност половия живот и съня на повече от 2 хиляди здрави мъже на възраст от 40 до 79 години.
Представителите на мощния пол били помолени също по този начин да попълнят два въпросника - единия съдържал въпроси за предмета на половата интензивност на обектите, а другият - изобилствал от въпроси, свързани със половите фантазии.
Оказало се, че при мъжете, които са със едва изразено равнище на хъркане, полова задоволеност е два пъти по-висока, в сравнение с групата, която е с ясно изразено хъркане.
Така че, в случай че вечер, до момента в който спите с половинката си и стаята кънти от неговото хъркане, е време да се замислите по въпроса какви ограничения да предприемете.
Не е нужно да го напускате, тъй като по хъркането му разбирате, че се усеща полово незадоволен. Разровете фантазията си, купете си секси дрешки и действайте. Така с един удар ще решите два казуса - хъркането и половата незадоволеност на обичания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР