Сексуални смущения е термин, отнасящ се за широк кръг от

...
Сексуални смущения е термин, отнасящ се за широк кръг от
Коментари Харесай

Сексуалните смущения – какви биха могли да бъдат те?


Сексуални разстройства е термин, отнасящ се за необятен кръг от проблеми в половата изява и в половата връзка. Тези компликации варират от чисто физически отговор до цялостните връзки сред сътрудниците.

Една от непосредствените аргументи за половите разстройства е половото занемаряване и неумението за изложение на желанието и удоволствието от половата връзка. Понякога се издига интелектуална и чувствена бариера против удоволствието от половия акт.

За фамилията, при което има полови разстройства, е особено избягването на половите контакти, отвращение да се беседва по казуса, увеличение на мастурбационната интензивност със заместващи мислени сътрудници и понижено самочувствие. Основните полови разстройства при дамата са следните:

Намалено полово предпочитание

Намаленото либидо е повтарящ се дефицит или липса на полови мечти, мисли или предпочитание за полова интензивност. Това съставлява най-честото нарушаване на интимния живот. Такива хора не губят способността да изживеят пълностоен полов цикъл, което

обаче

е прекомерно рядко и при специфични условия.

Свързани публикации.. Понижено либидо – по кое време зависи от колегата? 0 Как естествено да повишим либидото? 0 Либидото при дамите и комплицираните процеси, от които зависи 0

Липсата на либидо нормално се развива в зрелост, постоянно след естествен сексуален живот. При търсене на аргументите би трябвало да се има поради, че либидото е резултат от душeвност, конституция, въздействие на околната среда и по-малко на хормоналното положение.

Либидото може да се промени и при някои физиологични положение. Например неналичието на предпочитание за секс е обикновено преди пубертата и при някои дами след менопаузата. Също по този начин, по време на бременност желанието понижава заради психически и еволюционни аргументи. Физическата и психическата отмалялост пораждат полова незаинтересованост.

Диспареуния

Тази дума значи мъчителен и усложнен сексуален акт. Диспареунията е най-честата полова дисфунцкия, заради която дамите се съветват с гинеколог. Честа причина с незадоволителната възбуденост на дамата. Здравата вагина се разтяга бяз болежка, тъй че размерът не би трябвало да е причина за диспаериунията след подобаващата интимна игра.

С възрастта

обаче

епителът на вагината атрофира. Стените стават тесни, неразтегливи и има възможност сексът да стане мъчителен. Други болести, които могат да доведат до болежка при секс са да вземем за пример слединфекциозни страствания, мъчителни белези след епизиотомия или разскъсване, а също и при възпалителни болести на уретрата.

Нарушен оргазъм

Невинаги дамата изпитва оргазъм след естествена възбудна фаза. За разлика от пониженото либидо при неналичието на оргазъм има сескуално предпочитание и полов отговор, въпреки и малоценен. Широко публикувана причина е неодстатъчната полова подготовка. Установена е пропорционална взаимозависимост сред продължителността на половата игра и честотата на оргазма при дамата.

Лечението при тези разстройства е сходно. Постигането на оргазъм е изкуство и на двамата сътрудници – те би трябвало да намерят подобаващия метод за сексуален контакт. 2688
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР