Сексуален хищник, който създаде фалшив бизнес за проучване на пазара

...
Сексуален хищник, който създаде фалшив бизнес за проучване на пазара
Коментари Харесай

Хищникът създаде фалшива компания, твърдейки, че работи с ASOS, за да може да изнасилва сексуално модели

Сексуален див звяр, който сътвори подправен бизнес за изследване на пазара за улични фешън компании, беше вкаран в пандиза.

Vile 26-годишният Конър Морис измисли подправена компания, цялостна с подправени чиновници и даже нае пространства на забележителна цена, с цел да извърши своя лъжовен и непоносим трик. Той е подмамил жертвите да наемат работното място, употребявайки реклами във Фейсбук и Snapchat за модели на възраст сред 18 и 30 години.

Морис е платил на жертвите по £150 всяка, с цел да вземат участие в „ проучване на данни “ и твърди, че е бил нает да възстановяване на размера за компании като ASOS, Pretty Little Thing, Boohoo, Oh Polly и Love Honey. На жертвите му също бяха препоръчани £50 повече, в случай че се съгласят на това, което той назова „ мускулен разбор “, което изискваше от тях да се съблекат голи и да им разрешат да измерят телата си.

Всъщност това беше непоносим трик за опипване гърдите на жертвите и докосвайте дупето им. Морис, който е работил като избавител в център за отдих, съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР