Сексоложката Наталия Кобилкина показа мъжа мечта, който е свободен, живее

...
Сексоложката Наталия Кобилкина показа мъжа мечта, който е свободен, живее
Коментари Харесай

Виждали ли сте Принца на бял кон? Търси си спешно съпруга, К...

Сексоложката Наталия Кобилкина сподели мъжа фантазия, който е свободен, живее в палат във Франция и... си търси българска брачна половинка.

Ето какво написа Кобилкина в обществените мрежи:

" Дами, имам прелестен свободен мъж, българин, който живее на доста красиво място във Франция. Той има доста положително сърце и желае дълбоки съществени връзки. За контакт с него дано да има повече щастливи двойки! "

Антон е на 50 години, роден и израснал в Бургас. Дълги години е работил като крупие. Към днешна дата е щастливо разведен, има едно дете. Търси своята сериозна половинка в живота, която да води не къде да е, а в същински палат във Франция, където се е открил от няколко години.

Бургазлии, които познават Антон, споделят, че той е един в действителност доста добър мъж и би се държал като същински принц към всяка дама, която се осмели да направи първата крачка. " Антон е благ, трудолюбив и грижлив мъж... и живее в палат. Стабилен човек е и никоя жена не би съжалила даже за момент, в случай че го вземе ", разяснява бургазлия, представен от flagman.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР