Секси майка - това е новата титла, с която Наталия

...
Секси майка - това е новата титла, с която Наталия
Коментари Харесай

Окичиха Кобилкина с титлата Секси майка още преди да е родила

Секси майка - това е новата купа, с която Наталия Кобилкина може да се похвали и то – малко повече от месец преди действително да стане родител.

Повелителката на женското либидо бе отличена в границите на церемонията Секссимвол 2019. Първият си правоприемник пък тя се чака да посрещне точно на първи март, като признава, че дружно с обичания й – Такис Дретакис, към момента нямат съответно определено име за сина си.

„ Бебето ще си пристигна с името “, спокойна е Кобилкина, която обмисля да роди в домашни условия.

Междувременно с огромния приз от Секссимвол 2019 си потегли фолкпевицата Мария. Изпълнителката на Да ме гали участва на церемонията, облечена в дизайнерска рокля на Fendi от сбирката пролет/лято 2019.

След като завоюва, миньончето на фолка показа, че се усеща горда от дадената й купа и то – година, откакто бе избрана за секссимвол на десетилетието.

Специалната премия за изключителни триумфи отиде при Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, а за Секссимвол на всички времена бе оповестена Маги Вълчанова. Венета Райкова също си потегли с приз от церемонията. Тя бе отличена като най-изкусителната водеща.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР