Моли-Мей Хейг продължава да подхранва слуховете, че се е разделила

...
Моли-Мей Хейг продължава да подхранва слуховете, че се е разделила
Коментари Харесай

Феновете на Моли-Мей Хейг са убедени, че тя се е „разделила“ с Томи Фюри, докато той лети на 3000 мили

Моли-Мей Хейг продължава да подхранва слуховете, че се е разделила с Томи Фюри, откакто отлетя за Дубай без него, след съвсем седмица безмълвие в обществените мрежи. Сега професионалният боксьор Томи, на 25 години, излетя на 3000 благи от Обединеното кралство без годеницата си.

Мощната двойка, която се срещна за първи път на Острова на любовта през 2019 година, преди този момент остави почитателите обезпокоени, откакто видяха необикновени знаци сред Томи и Моли-Мей, защото изглеждаха извънредно отдалечени един от различен, с Моли- Мей даже не пожела на половинката си цветущ рожден ден в Instagram. Това пристигна като голям потрес за почитателите с орлови очи, които преди този момент чакаха грандиозните жестове на някогашната риалити звезда към Томи в предходните години на връзката им.

Тъй като спекулациите и загрижеността нарастват измежду всеобщата почитател група на двойката, Томи в този момент разкри, че е отлетял за Дубай, с цел да поддържа по-големия си брат Тайсън преди идната му огромна борба.

В Instagra...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР