Секси кака крие Сузанита. Сестра на скандалната изпълнителка е апетитно

...
Секси кака крие Сузанита. Сестра на скандалната изпълнителка е апетитно
Коментари Харесай

Сузанита крие адски секси кака!

 Секси кака крие Сузанита. Сестра на скандалната изпълнителка е апетитно парче. Каката се споделя Александра. Няма нито една промяна по тялото си за разлика от изпълнителката на " Луцифер и Буда " - Алекс е естествена хубавица.

Александра е доведена сестра на певицата, оповестява " България Днес ". Рожба е на майката на Сузанита - Шенай, от предходен брак. Каката е цялостна диаметралност на сестра си. Тя не обича нощния живот. Не предизвика с голи фотоси в обществените мрежи, макар че има какво да покаже.

Двете сестри имат аналогия най-много в лицето. Но Александра не се е подлагала на интервенции, както прави дребната й сестричка. Нейното лице е като на ангел.

Сестрата на Сузанита не е известна, тъй като за разлика от малолетната певица избира да заляга над учебниците, вместо да се вихри зад микрофона. В момента Алекс учи в Англия мениджмънт на музикалната промишленост и събитията. Нищо чудно, като го приключи, да поеме уговорките на звездното си семейство.

Двете девойки са доста близки. Въпреки че се виждат все по-рядко, те поддържат връзка непрекъснато. Когато изгря на сцената, Александра не поддържа Сузанита по метода, по който наподобява.

" На това момиченце аз съм му сменяла памперсите, хранила съм я и съм се грижила за нея. Така че мога да я осъждам, колкото желая. Не желая обаче другите да я наскърбяват. Разберете единствено, че нейните неточности са си нейни, не на някой различен ", споделя преди време сексапилната кака на Сузанита.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР