Сексфотосесията на Николета Лозанова стана тотален хит мрежата, видя HotArena.Хит

...
Сексфотосесията на Николета Лозанова стана тотален хит мрежата, видя HotArena.Хит
Коментари Харесай

Николета заработва от щерката на Фатик

Сексфотосесията на Николета Лозанова стана цялостен шлагер мрежата, видя HotArena.

Хит са и шапките, които едрогърдата хубавица популяризира. Оказа се, че Николета най-сетне се омеша с най-влиятелните. Плеймейтката стана рекламно лице на Александър Тюркмен, наследницата на убития под земята необут Фатик - Филип Найденов. Скандалните фотоси, които разпалиха въображението на секс фанатиците, са плод на концепция точно на бизнесдамата Александра. Красивата брюнетка кара НиЛо да възседне чисто гола кон и да театралничи върху животното.

Лозанова не е за първи път се омеша с семейството на Фатик. Преди години в едно от изданията на предаването „ Поверително “, което води Николета,  тя се опита да разнищи покушението над Фатик. Тогава половинката на Ники М. съумя да разгневи вдовицата на подземния необут. Години по-късно очевидно Николета и фамилията заравят томахавките, като скрепят връзките с палави фотосесии.

Освен крупния хонорар, който заработва Николета, тя събра овациите на колежките си в стилния отрасъл, написа „ България Днес “ .„ Според мен това е била една от най-трудните фотосесии, които си правила. Влюбена съм! “ възхищава се  Алекс Петканова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР