Сексът с реален партньор все още е сред най-приятните преживявания,

...
Сексът с реален партньор все още е сред най-приятните преживявания,
Коментари Харесай

Секс с партньор или интернет порно – иска ли питане?


Сексът с действителен сътрудник към момента е измежду най-приятните прекарвания, които животът може да предложи. И доста евентуално е това да продължи да бъде по този начин, без значение от всички апели, които психолози и сексолози дават, сигнализирайки, че действителният

половият живот на младежите куца поради виртуалната еротика

и неизброимите благоприятни условия за мастурбация.

Разнищването на сходни апели ще покаже, че те по едно и също време оповестяват една безспорна истина, внасят една леко неправилна доктрина и оферират една доста ясна неправилност.

Първо, младежите през днешния ден в действителност образуват визията си за секса главно на база на еротичните филми и това е неприятно. Второ, данните за сериозен взрив на случаите на еректилна дисфункция и ниско либидо при младежи са мощно пресилени. И трето, несъмнено няма зараза от младежи, предпочитащи интернет порното пред секса с действителен сътрудник.

Истината е, че в полово естество младежите през днешния ден желаят тъкмо това, което са желали младежите още от сътворението на човечеството – действителна сродна душа , с която да разменят обятия, целувки и да разделят постелка.

Разбира се, постоянно ще има по-стеснителни и към момента неуверени младежи, които ще прикриват действителните си копнежи зад изказвания от рода на уталожване от капризите на противоположния пол и впрочем. Такива случаи е имало постоянно и по никакъв метод не може да се твърди, че през днешния ден те са повече, в сравнение с са били в предишното.

Най-гръмко от устата на хулещите половите желания на актуалната юноша звучат изказванията, че възрастта на мъжете с еректилна дисфункция внезапно спада. Още от времето на Шекспир се знае, че и на мъже под 30-годипшна възраст се случват интервали на неудовлетворително качество на постигнатата ерекция . Разликата през днешния ден идва от това, че още при първа поява на сходни недоволства младежите се включват в интернет полемики, фейсбук групи и други обединения, давайки публичност на казуса и създавайки усещане, че броят им е доста огромен.

Според данни на сексолози с дълъг опит броят на млади мъже с еректилна дисфункция също не е повишен значимо през последните 30 години. В основата на създаващото се противоположно усещане стои само опцията посредством новите технологии казусът да се дискутира доста по-често.

Свързани публикации.. Тайните на сполучливото полово партньорство 1 Предпочитат ли мъжете по-интелигентни дами? 0 10 признака за приемлив полов живот 1

Теорията, че достъпът до еротични филми в интернет към този момент очевидно проваля

половия живот на младежите е мъглява. Просто тъй като истинността на сходно изказване няма по какъв начин да се потвърди до момента в който има база за съпоставяне и до момента в който половите контакти с действителен сътрудник към момента са алтернатива.

Защото сексът не се изчерпва само със половата стимулация . Ето за какво даже най-перфектната ръка няма късмет против даже най-посредствения пенис или вагина. И в случай че от време на време някой подценява тази истина, то не е тъй като не е уверен в истинността й.

Това изяснява съществуването на стотици милиони консуматори на виртуалния секс по света, чиито полов живот обаче си е в цялостна норма и които постоянно биха признали несъвършенствата му пред секс с сътрудник.

Ако в избрани случаи у даден човек липсва опцията да поддържа връзка с колегата си на надсексуално равнище, това не трябва да се смята за увреждане, в резултат на виртуалния секс. Защото в множеството случаи, когато сред двама полови сътрудници се появи спор за сякаш прекаляването на единия с виртуалната еротика, повода за разногласието в действителност е много по-дълбока и лежи някъде в незаздравените основи на партньорството им.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР