Сексът е доказан лек срещу главоболиетоДа, точно така - сексът

...
Сексът е доказан лек срещу главоболиетоДа, точно така - сексът
Коментари Харесай

Какво не знаем за секса?

Сексът е потвърден лек против главоболието

Да, тъкмо по този начин - сексът лекува мигрена. Сексуалните удоволствия могат освен да ви създадат по-щастливи, само че и по-здрави.

Този факт е потвърден и с няколко направени изследвания, при които всички взели присъединяване споделят, че главоболието им доста понижава след креватните осъществявания.

Учените допускат, че сексът отключва производството на ендорфин, който по натурален път притъпява болката в човешкото тяло.

Ето още една причина да практикувате по-често секс с вашата половинка.



Мъжете, които се изявяват като „ домакини”, не отделят задоволително време за секс

Според направено изследване се е стигнало до извода, че мъжете, които оказват помощ с домакинската работа на половинките си, вършат секс по-рядко. Може би гледката един мъж да чисти, готви, пере и така нататък не е чак толкоз привлекателна за дамите. Те избират техният фаворит да практикува по-мъжки неща и по-рядко да се навърта към кухнята, да вземем за пример. Все отново, не си правете доста крайни заключения, по-добре се допитайте до своята мацка – тя може пък да няма нищо срещу вие да готвите и чистите. А желанието за секс и пристрастеността може да се ускори без значение по какъв начин сте си разпределили функциите у дома. Но за това би трябвало процедура.

Мъжете , чиито дами имат добре платена работа, са по-склонни към болести

„ Повече пари, повече проблеми”. За страдание имам доста истина в тези думи. Според направено изследването е открито, че съпрузите, които получават по-малка заплата от своите половинки са по-склонни към болести и всевъзможни здравословни проблеми. Прието е мъжете да са тези, които да устоят фамилията и да му обезпечават сигурност и комфорт. Въпреки че съгласно нас това не е изцяло наложително, въпреки всичко мъжът би трябвало да се усеща мъж, да бъде над дамата. Парите, които печелят двама влюбени може да се отразят както на физическото, по този начин и на психическото здраве и на двамата сътрудници.

Средната сесия секс изгаря единствено 21 калории

Много от нас си мислят, че пристрастеностите в леглото могат да заменят една тежка подготовка в залата. Да, но не!

След извършено изследване се откри, че изказванието, че сексът е изцяло задоволителен да ни държи във форма не би трябвало да се приема за чиста истина. Според експерти средностатистическият човек може да изгори единствено до 21 калории по време на сексуален акт. Да, вярно разбрахте, единствено 21 калории, което е изцяло незадоволително.

Оказва се, че бягането, изкачването на стъпала, плуването и даже скачането с въже, са доста по-добра подготовка, в сравнение с секса. Е, това не значи да замените креватните извършения с гореизброените.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР