Секретни проекти, създадени от Правителството в сянка …В общността на

...
Секретни проекти, създадени от Правителството в сянка …В общността на
Коментари Харесай

Секретни проекти, създадени от Правителството в сянка

Секретни планове, основани от Правителството в сянка …В общността на тайните теоретици, се счита, че Правителството в сянка са скрити властови структури, които управляват избрани страни или даже целия свят. Сред претендентите за такава организация са масонската ложа, Билдербергският клуб (Bilderberg Group), общността на илюминатите и др.В историята се появяват нищожни данни за изцяло класифицирани планове за ръководство на човешкото общество, в които може да взе участие Правителството на сянка. Представяме ви някои от тях.Проект МанекенСпоред няколко анонимни информатора, Проектът Манекен се създава взаимно с Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати (National Security Agency) и английските разследващи организации.Основната цел на плана е да се приготви специфичен отряд от „ супер-войници “, който ще извършва разнообразни секрети задачи – от убийството на избрани водачи до очистване на следствията от злополуки с НЛО.


 t1 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка
Хората влизат в тези стратегии по разнообразни способи. Понякога те са отвлечени по прост метод, от време на време високопоставени фамилии сами изпращат децата си там, с цел да подсигуряват тяхната сигурност.Предполага се, че главната база на тази стратегия се намира на 200 метра подземен, някъде в региона на Бъркшър (Berkshire) в Южна Англия. Tам упражняват бойците и се създават пробни и различни способи за нахлуване.Говори се, че английският таен теоретик Макс Спиърс, който мистериозно почина през 2016 година, е погубен от супер бойци от Проекта Манекен, тъй като е схванал прекалено много информация за тях.Проект Синя птица или АртишокПроектът Синя птица (Bluebird) е кодовото име на програмата за надзор на човешкия разум, която Централно разузнавателно управление на САЩ публично създава с група психиатри от 1950 година до 1953 г.Програмата включвала въвеждане на електроди в човешкия мозък за надзор на държанието благодарение на отдалечени ръководства, всекидневно приемане на LSD-25 и потреблението на електрошок за заличаване на паметта.Началото на Проекта е стартирано с разработки на Централно разузнавателно управление на САЩ, благодарение на немски учени, създали Серума на истината.

 t2 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка
Първоначално за опитите са употребявани доброволци, само че по-късно, съгласно слуховете, опитите се правили принудително върху пандизчии или отвлечени хора.В по-късни години, тази стратегия евентуално е траяла под името Проект Артишок, само че информацията за него е даже по-малка, в сравнение с за Проекта Синя птица.Четете още: Секретният Проект Аурора Проект ДриймсканИма доста малко информация за плана Дриймскан (Dreamscan), само че евентуално са се опитвали да основат „ отдалечени “ информатори. Говори се, че по време на Студената война, Централно разузнавателно управление на САЩ е открило, че Съюз на съветските социалистически републики организира сходни планове и взема решение да сътвори сходен в Съединени американски щати.

 t3 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка
Същността на плана е, да принуди съзнанието на хората да напуща тялото, с цел да бъде вградено в съзнанието на други хора в положение на сън. След това, непознатото схващане може да управлява този човек или да поддържа връзка с него.Някои информатори споделят, че планът е доста сполучлив и че такива „ отдалечени “ хора съпровождат значими лица по време на срещи на Организация на обединените нации или други. Също по този начин се носят клюки, че Централно разузнавателно управление на САЩ употребява екстрасенса Ури Гелер в сходна стратегия.През 2017 година, в печата „ изтече “ документ, съгласно който Централно разузнавателно управление на САЩ има намерение да употребява такива „ отдалечени “ пасажери, с цел да летят в Космоса, в това число до други планети.Проект Старгейт Както може да се разбере от информацията нагоре, сходни планове са разработвани основно по време на Студената война, когато е имало невидима борба сред американското и руското разузнаване.Всъщност, евентуално всяка страна е “хранила ” другата с най-абсурдни данни. Теорията на конспирацията обаче, не разрешава да се пренебрегват сходни “течове ”.

 t4 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка
Един от тези “течове ” са данни за Проекта Старгейт (Stargate), който е основан през 1978 година, от военните на Съединени американски щати. След това, в Съюз на съветските социалистически републики били получени данни за развиването на такава стратегия.Целта на програмата била да разшири другите умствени качества на човек, в това число развиването на „ далечно зрение “ или „ отдалечено зрение “. Човекът, седнал в офис, със силата на волята трябвало душевен да се реалокира на непознато място и да опише по какъв начин наподобява всичко там.Проект РейнбоуПроектът Рейнбоу е по-известен, като Експериментът Филаделфия. Създаден е за планиране на червейни дупки и времеви тунели, както и за надзор на времето.

 t5 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка
Известна е историята от 28 октомври 1943 година По време на този опит, разрушителят Елдридж (Eldridge) изчезва и по-късно се появява на няколко десетки километра. В същото време, част от екипажа му изчезва, а деуга част е “вграден ” в палубата и стените.Военно-морските сили на Съединени американски щати в никакъв случай не са удостоверили публично съществуването на този Проект и опит, само че слуховете за него явно не се появяват от нищото.В същото време, неведнъж са се опитвали да развенчаят Експериментът Филаделфия като подправен, само че той към момента “преследва ” тайните теоретици и феновете на паранормални феномени.Към Част 2 – ТУК
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР