Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев заяви, че

...
Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев заяви, че
Коментари Харесай

НАТО увеличава военното си присъствие по границите на Русия

Секретарят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев съобщи, че НАТО усилва военното си наличие по границите на Русия, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

На заседание за ситуацията в северозападната част на Русия, Патрушев сподели: " Допълнителни закани се оформят от увеличението на силовия капацитет на НАТО наоколо до границите на Русия ". Според него " най-уязвими са пограничните територии на Калининградска и Псковска област и Република Карелия ".

Шефът на съветския Съвет за сигурност добави, че доставките от Запада на крилати ракети с огромен обхват “Сторм шадоу “ на Киев изцяло опонира на интернационалните правила за въоръжаване, съобщи ТАСС. Според Патрушев страните от НАТО не престават да доставят на Украйна повече от 600 типа оръжие и военна техника “с цел удължение на военния спор, основаване на условия за проваляне на Русия “

На извършеното в Сиктивкар заседание Патрушев означи, че Съединени американски щати и Англия организират осведомителна акция, чиято цел е да подкопае конституционните устои на Русия и да дестабилизира обстановката в страната

Украинското разузнаване и диверсанти, както и интернационалните терористи се пробват да работят все по-активно на съветска територия, сподели още секретарят на съветския Съвет за сигурност. Той предизвести, че вследствие на това налице е сериозното увеличение на рисковете от " терористични актове, в това число потреблението на безпилотни летателни апарати “, както за сериозно значими и евентуално рискови обекти, по този начин и тук-там с огромни скупчвания на хора, „ в това число в обществено значими обекти ".

Убийствата на Даря Дугина и Владлен Татарски и взривяването на колата на Захар Прилепин са осъществени от Киев в съгласуваност със специфичните служби на Вашингтон, съобщи още Патрушев, съобщи Ройтерс.

" Създавайки нови закани за националната сигурност на Русия, храненият от англосаксонците киевски неонацистки режим придвижи терористичните дейности на територията на нашата страна ", уточни той.

ФАКТИ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР