Секретарката на бившия кмет Румен Томов, Йорданка Малинова започна работа

...
Секретарката на бившия кмет Румен Томов, Йорданка Малинова започна работа
Коментари Харесай

Кадрите на екскмета Румен Томов и БСП завземат Областна служба Земеделие! След директорката М. Захова, работа започнаха още -секретарката му Й. Малинова и юристката Св. Христова

Секретарката на някогашния кмет Румен Томов, Йорданка Малинова стартира работа в деловодството на Областна работа "Земеделие " в Благоевград, която от няколко дни се управлява от ексадминистративния секретар на общината по времето на Томов, Мария Захова.

Преди дни в службата е почнала работа и някогашната юристка от екипа Томов - Св. Христова, жена на шефа на защитата му Явор Христов. Всички те са назначени с общителното подпомагане на Българска социалистическа партия и неговите ръководители. Из коридорите на Областната работа се приказва, че от месец Българска социалистическа партия кадруват като обезумели, всеки ден водят нови чиновници, които да оказват помощ на новата директорка М. Захова./ струма ком/

С напълно изменена визия, от брюнетка до нещо като русокоска, Захова към този момент стартира да командва със размах, без значение, че до последно се надявала да оглави Държавна фирма "Земеделие ", а не регионалната работа, приказват осведомени. Дани Малинова бе лицето на приемната пред кабинета Томов по време на ръководството му.

Тя бе и част от екипа на предходния кмет Ат. Камбитов, само че не бе по този начин известна като по времето на Томов. Светлана Христова бе следващият правист в екипа на Томов, споделят че по негово време отделът е бил с над 10 адвокати. С топла работа в ЮЗДП се уреди и някогашният зам. кмет по Сигурността в екипа Томов Любен Милев, който е пенсионер от полицията и назначението му в ЮДЗП бе изненада за работещите в предприятието. Българска социалистическа партия са се насочили и към мястото на шефа на Национален осигурителен институт в Благоевград Илиян Георгиев, чийто стол също се клати под вятъра на вихрещата се алена метла в регионалния център.

П. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР