Сегашното правителство преодолява всякакви форми на несъвместимост. Няма граници, които

...
Сегашното правителство преодолява всякакви форми на несъвместимост. Няма граници, които
Коментари Харесай

Антон Кутев: Присъствието на Бойко Борисов във властта е страх от съдебно преследване, Пеевски има от какво да се страхува

„ Сегашното държавно управление преодолява всевъзможни форми на несъответственост. Няма граници, които да не могат да бъдат преминати “, разяснява в студиото на „ Тази заран “ Антон Кутев.
„ За локалните избори имахме ясни догатки. Социологията показваше, че Политическа партия ще изгубят позиции в проценти. Важното е дали всичко това ще докара до действителен резултат. Има три неща, които са значими в страна – опазването на здравето, образованието и бедността, а с цел да се случат, най-важна е стопанската система. Аз не знам за тези 120 дни какво беше направено в тези области “, уточни някогашният представител на служебните държавни управления, назначени от президента.
„ Докато съм се занимавал с PR и съм съветвал политици, съм казвал – „ занимавайте се с това, което интересува хората “. Протестите бяха, не тъй като хората не знаят, че в случай че мълчат, няма да получим едни милиарди. Те знаят, че ще ги получим, само че не имат вяра, че парите ще отидат за техните работни места и преобразованието им “, акцентира Кутев.
„ Според мен не може в идващите 80 дни да се одобряват измененията в Конституцията. В сглобката ползите са толкоз ясни. Тя може да издържи изненадващо дълго – може и цялостен мандат. Интересите са парите, които са ясната цел. Те са притиснати от каузи, от „ Магнитски “. Всички знаем, че наличието на Борисов във властта е боязън от правосъдно гонене, от показанията на Васил Божков. Пеевски има от какво да се опасява. Има сериозна биография във всички области “, изясни той.
„ Разделянето на Висш съдебен съвет на две квоти не е правосъдна промяна. Съдебната промяна ще е тогава, когато обединението спре да зависи от това дали един човек ще бъде предаден на съд. Делата би трябвало да се водят без значение дали е на власт. Съдебната промяна не се прави по метода, по който я вършат “, добави Антон Кутев.
„ Убеден съм, че има напрежение в сглобката. Има извиване на ръце. На мен ми наподобява, че са откровени в своя злост един към различен. Големият проблем е, че тази тяхна нелюбов до средата не довежда. Президентът се пробва да си довърши мандата, тъй че да остане в историята. Това е нещото, което той търси. Историята ще покаже дали е намерил верните пътища “, сподели още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР