Сегашният кмет на Димитровград Иво Димов отново да бъде издигнат

...
Сегашният кмет на Димитровград Иво Димов отново да бъде издигнат
Коментари Харесай

ГЕРБ номинира кмета на Димитровград Иво Димов за четвърти мандат

Сегашният кмет на Димитровград Иво Димов още веднъж да бъде повдигнат от ГЕРБ за кмет на общината в идните избори за локална власт наесен . Това дефинираха единомислещо на номинационно заседание довечера членове и симпатизанти на партията в града, оповестиха от пресцентъра на общинската организация.

Събранието се е състояло в зала " Гросето ". Настоящият кмет на общината е избиран три пъти от болшинството от своите съграждани и още веднъж получи цялостната поддръжка на своите съпартийци за нов мандат. Кандидатурата обаче би трябвало до бъде утвърдена и от Изпълнителната комисия на ГЕРБ на централно равнище.

В идните локални избори ГЕРБ в община Димитровград ще се явят с претенденти за кметове на всички обитаеми места с директен избор и цялостна листа с общински съветници, бе решено още на форума.

Димов е роден през 1968 година в Димитровград. До 2007 година е шеф на частна компания. От 2007 година до 2009 година е ръководител на Общинския съвет в града . През юни 2009 година е определен за народен представител. От 2011 година е закрепостен кмет. Зам.-председател е и на Националното съдружие на общините в Република България.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР