Сега всички ще узнаят.... да, имам проблемна кожа... Явно му

...
Сега всички ще узнаят.... да, имам проблемна кожа... Явно му
Коментари Харесай

Моят малък мощен съюзник срещу проблемната кожа

Сега всички ще узнаят.... да, имам проблематична кожа... Явно му е пристигнало времето да бъдем откровени. Ще узнаят, само че няма да повярват. Защо ли? Защото човек има вяра на очите си, а кожата ми постоянно наподобява добре. Това ще си е нашата нова загадка! Никога не излизам без декор дьо загар. Иначе би трябвало да разхождам пред всички разширените капиляри и пъпчиците... Трябва да укривам петната, които се задействат и при леко стопляне в задушна стая да вземем за пример. Или от едно малко. Странно, усещам се доста комфортно да приказвам за това, макар че си е стеснение.

Просто имам дребен, само че мощен съдружник, който мога да скрия в чантата –  Teint Idole Ultra Wear Camouflage си е единствено за мен! Но през днешния ден ще го споделя с вас. Той акцентира хубостта. Наистина. Как ми идва да се кикотя вътрешно, когато ми вършат похвали за прелестната кожа. Само аз си знам каква е без камуфлаж.



Teint Idole Ultra Wear Camouflage е от фамилията. Затова милиони дами по света го избират. Той си е единствено за тях! Заради свободата, която им дава да изживяват пълноценно всеки миг. Заради лекотата, която дава и на мен – да се усещам уверена и да не помни паниките за външния си тип. Експертната формула на Teint Idole Ultra Wear обезпечава продължителност и оптимално покритие в отговор на всички упования. И най-важното, този франчайз предлага „ индивидуализирано “ прилагане на декор дьо тена със своята войска високоефективни и разнородни артикули. Те слагат последния щрих във визията, която желаете. Затова, когато разбрах, че компанията показва новoто си попълнениe: свръхустойчивия  покривен коректор Teint Idole Ultra Wear Camouflage , не се поколебах да ви го препоръчам. Той обезпечава компактно покритие и се предлага в 8 нюанса! Няма какво да го крием – истина е – гримът прави чудеса. Остава ни единствено да се възползваме!

С поддръжката на Loreal LUXE

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР