Сега, когато времето, което прекарваме у дома, е повече от

...
Сега, когато времето, което прекарваме у дома, е повече от
Коментари Харесай

19 идеи, с които да освежите интериора в хола си

Сега, когато времето, което прекарваме вкъщи, е повече от всеки път, отделяме още по-специално внимание на интериора и атмосферата у дома. Все отново живеем и работим в едно и също пространство, което трябва да ни кара да се усещаме добре. Не е загадка, че стаята, която се радва на най-вече наличие в множеството домове, е всекидневната. Там можем да организираме следващата виртуална среща с сътрудници или пък да гледаме обичан филм със фамилията си.
    View this post on Instagram           
A post shared by H&M HOME (@hmhome)

Признаваме, че след толкоз време, прекарано вкъщи, ни се ще да разнообразим интериора на тази стая. Идването на пролетта ни кара да си мечтаем за онази приятна топла светлина, която прониква през прозорците. Залагаме най-много на неутрални цветове и минималистичен дизайн, които в действителност вършат всекидневната по-богата. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Zara Home (@zarahome)

И защото не вършим главно предекориране, а единствено ободряване, залагаме на всевъзможни аксесоари и украшения, с които да разчупим пространството. Почитатели сме на огледалата с забавни форми, както и всевъзможни типове вази и керамични съдове с автентичен дизайн. Вкарваме умерено количество цвят с различни типове декоративни възглавници и нереални картини, а за какво не и с букет цветя. 

 
27 интериорни хрумвания, с които да освежим всяка кухня
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР