[Seewines] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light.

...
[Seewines] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light.
Коментари Харесай

Да се избира вино е също толкова забавно, колкото и да се пие

[Seewines]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Ентусиасти, откриватели и ценители - такива са хората, които основават Seewines . Всичко потегля на смешка – група другари и фенове на качественото вино вземат решение да създадат онлайн винен магазин, в който да събират на едно място непознати и неповторими типове. Водени от желанието да дадат на всеки опцията да се наслаждения на друг усет, без да се постанова да пътува до Франция, Италия, Аржентина, Нова Зеландия и къде ли още не. С времето бутилките в сбирката им стават от ден на ден и повече, както и членовете на фамилията на Seewines . И по този начин настава моментът, в който, с изключение на онлайн, техният магазин става и напълно " действителен ".

В София на бул. " България " №106 от напълно скоро отвори порти за гости действително винено пространство с изкуство, музика и богат избор на вино. Замисълът на това място е да бъде естествено продължение на онлайн магазина, където извършването на покупки е преживяване, на което да отделите малко време. Виното е преживяване и изборът му също има своя сексапил, изключително когато може да си тръгнете и да оставите бутилките да дойдат при вас или да повторите избора си единствено с няколко клика в своя профил на уеб страницата. Изборът на сомелиерите от над 750 виновност от всеки континент, както и техните препоръки, са разполагаем всеки ден.

Понякога, или по-точно първоначално, виното основава усещане на комплицирана напитка, само че това е единствено видимо. Всяко начало си има своите стръмни места, само че превъзмогването им при виното става по много прелестен метод - с пиянство. Е, няма да е неприятно да му обърнете внимание и отделите малко време. На Seewines може да изберете дали да бъдете запалянко, изобретател или познавач в света на виното. Две виновност на месец, съпроводени с напътствие, което разкрива пред вас метод по какъв начин да обърнете внимание на виното и то да обърне внимание на вас.

[Seewines]

Идеята за Вино Клуб поражда в Америка през седемдесетте години на предишния век. Собственикът на дребен магазин получавал постоянно въпроси от клиентите си какво ще им предложи. Собственикът на дребен магазин за вино постоянно получавал запитвания от клиентите си за персоналната си рекомендация при избора на най-хубавото вино за тях. На предприемчивия мъж му хрумнало при започване на всеки месец да слага наоколо до касата по една бутилка бяло и едно алено вино, които нарекъл " Вино на Месеца ". Много от постоянните му клиенти харесали концепцията, като изразили предпочитание на получават специфичните месечни селекции непосредствено до домовете си, доверявайки се на неговия опит и усет. С виновната задача виното да доближава в точния момент до крайните клиенти се заел синът на притежателя, който правил доставките със фамилния мини ван след учебно заведение. Той през днешния ден е притежател на сполучливия бизнес модел, който за пръв път постанова абонаментния метод на доставка при виното.

У нас тази услуга едвам в този момент прохожда, само че от Seewines са безапелационни, че българските фенове на виното имат право да се допрян до тайните на виното чрез досегаемост на желаната напитка. Започват с шест клуб-абонамента, които дават опция на феновете на виното да получават регулярни доставки от обичаното си пиво.

Всеки месец при клиента идва кутия с завършения от Seewines . Всяко отваря нови порти. Целта на обособените селекции е да създадат всеки месец от годината друг, забавен и апетитен. Никога до момента не е било толкоз елементарно да опознаеш културата и историята на една страна, неизменима част от която е нейното вино.

В момента, в който решите, че желаете да поемете независимо по пътищата на света в търсене на нови места, обичаи и истории, наляти в чаша вино, ще оцените опцията да имате правилен сателит и асистент в лицето на Личен Сомелиер. Тук завършват грижите ви за виното, неговия тип, цвят, генезис, композиция с ястия, количество, мотив и доставка. За вас остават единствено удоволствието от пиенето и шерването с другари. В Seewines са му намислили име на това прекарване: winique - малко име за доста наличие.

Както казахме първоначално, може да ги откриете на Seewines , в магазина им на адрес бул. " България " № 106 или от 23- 25 ноември в зала 5 на Интер Експо Център София, който ще се трансформира в най-големия дегустационен салон в България.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР