Седмицата ще бъде повлияна от събитията, активирали се в края

...
Седмицата ще бъде повлияна от събитията, активирали се в края
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 ноември

Седмицата ще бъде повлияна от събитията, задействали се в края на миналата седмица. Водещи ще бъдат тематиките, свързани със стабилността и сигурността, финансовите резултати, обмена на информация и нововъведения, осъществяване на срещи и договаряния за себеутвърждаване и отстояване  на лични позиции, аналитичност и въвеждане на ред в всекидневието. Периодът след пълнолуние се характеризира с завършване или дотъкмяване на стартирани действия, което получава спомагателна поддръжка от ретроградния Меркурий в Скорпион -от 5 ноември той минава в директна посока. Трансформации и усъвършенствания за основаване на нова житейска визия, избор на цел и посока. Силни страсти и стремежи, ускорява се стремежът за  надзор и власт, повлияни от непредвидени изненади и обрати.

ОВЕН

Активният интервал за вас продължава, само че в една нова линия и посока. Транзитът на слънцето през знака Скорпион ви насочва към търсене на нови благоприятни условия за увеличение на финансовото ви положение, само че в това време слага пред вас нуждата да „ изчистите “ живота си от всичко ненужно и излишно, от това, което ви носи загуби или блокира процеса ви на развиване. Водеща тематика за вас не престават да бъдат партньорските връзки - персонални или настоятелен, наклонност за внасяне на естетика посредством взаимни отстъпки, промяна на метода или тип преценка. Ревизирайте и преразгледайте опциите, запазете тези връзки, които са надеждни и потвърдили своята преданост във времето. Възможни са неочаквани обстановки, които могат да ви накарат да сте импулсивни в преценките. Избягвайте финансови опасности и непотребни разноски, когато сте под въздействието на тези настроения. Движете се в посока увеличение на вашите финанси и  разкриване на нови източници на приходи. Ако имате финансови отговорности, то в този момент е най-удачното време да се разплатите. Седмицата слага акцент върху връзката, водене на срещи и договаряния за отбрана на вашите ползи.

ТЕЛЕЦ

 Първите дни от новата седмица ще бъдат повлияни от събитията, които се задействаха от пълнолунието във вашия знак. Пълнолунието и преноса на Слънцето през срещуположния  знак Скорпион слагат акцент върху взаимоотношението ви с другите, само че най-много с вашите сътрудници: персонални и настоятелен. В избрани случаи нетърпимостта ви се усилва, мощни сте на този стадий, само че игнорирането на ползите на вашия сътрудник може да докара до необратими последици. Общите ви цели ще основат предпоставки за сполучливо развиване в дълготраен проект. Сериозните разлики могат да бъдат поправени посредством компромисни решения.  Преценете добре връзките си, може да се освободите от тези, които са изчерпали своята форма. Съществува наклонност за възстановяване на финансовото ви състояние. Преговаряйте и отстоявайте своите ползи, направете реклама на себе си или на активността ви, резултатът ще бъде позитивен. На работното ви място се възвръщат обстановки от минал интервал, които чакат нов метод, тактика или решения. Отделете време за себе си, с цел да бъдете здрави, поддържайте положение на естетика.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица може да задвижите събития и условия в посоката, която желаете. Работните процеси и  професионалната ви реализация изискват висока интензивност, персонална самодейност, нов метод обвързван с промени, които са трансформиращи и надграждащи досегашното положение. Всяко обновяване, нова информация, метод ще задействат по-големи триумфи. Всяка поддръжка от страна на значими за вас персони ще сътвори предпоставки за по-високи финансови резултати.  Възможно е назадничав Меркурий да е внесъл известно недоразумение в колектива, неточно отношение, подмолни игри - вложете своите умения и възстановете равновесието. Проявете добра централизация при сключване на документи и контракти, при пътуване  и покупки на скъпи движимости. Подреждането на документи, довършването на стартирани планове ще ви се отразят добре.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР