Седмицата не предполага активна дейност в посока стартиране на нови

...
Седмицата не предполага активна дейност в посока стартиране на нови
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 5 до 12 април

Седмицата не допуска дейна активност в посока пускане на нови планове, активност или бизнес. Луната намаляв, седмицата е удобна  за завършване и привършване. Започнатото при започване на интервала следва натурален ход на напредък.

На 12-ти април е Новолунието в първият лидерски знак, знак на сеитбата - Овен. Силен миг за пускане на нова работа, планове, за всяко начинание. Основната посока на събитията, които ще се развиват и ще бъдат настоящи през седмицата е обвързвана с  световните промени в  областта на  политиката, стопанската система, смяната на мирогледа, медицината и опазването на здравето, религията.

Темите за стабилността и сигурността, реда и развиването в бъдеще ще бъдат акцент. На този стадий са значими инициативността, дейностите, информацията, общуването с хора, от които подвластен, с цел да канализираме силата за реализиране на мечтаното.

ОВЕН

Вие сте в мощен интервал, интензивността ви е забележителна, енергични и устремени сте към реализиране на задачата. Първите дни от седмицата носят напрежение, вероятни са разногласия и спорове с вашите шефове или сътрудници.  Избягвайте прибързаните реакции, обмисляйте добре дейностите си. В взаимозависимост от това в каква позиция сте - началник или чиновник, можете да преговаряте за вашите ползи. Заложете на дипломацията, само че и бъдете подготвени да пазите своите граници. Социалната ви интензивност нараства, имате шанса да привлечете това, което желаете в региона на вашата съществена активност, обществената система или на политическата сцена. За водачите на колективи или организации интервалът е извънредно натоварен, изискващ бързи решения. Средата на взаимоотношение се трансформира, а проектите ви за бъдещето могат да изискват съществени вложения. Бъдете премерени във вложенията, не давайте пари назаем. Новолунието през идната седмица е във вашия знак. Имате действителни благоприятни условия да привлечете това, което желаете или да започнете нещо ново.

ТЕЛЕЦ

При някои от вас началото на седмицата ще даде промени, свързани със съществуващите работни процеси. Някои могат да слагат завършек на активност, която е изпълнила предназначението си, а при други ще се наложи преструктуриране. Нетърпимостта към съществуващо състояние е нараснала, а обстановки от предишното, недоизяснени взаимоотношения могат да под напрежение ситуацията или да доведат до сериозен спор. Ако желаете да запазите работното си място, избягвайте спорове и пререкания с вашите шефове. Приоритетите ви се трансформират, а с тях и задачите, свързани с бъдещето ви. За да можете да задвижите колелото на триумфа във ваша изгода е значимо да не падате духом, да преодолеете съпротивите и страховета в себе си и да вярвате, че вие сте магнит за финансов разцвет. Активират се възможности  за възстановяване на финансовото ви положение, паралелни източници на приходи, непредвидена поддръжка, която може да ви подейства обогатяващо. 

БЛИЗНАЦИ

Може да се каже, че шансът е с вас. Силна, дейна, дейна седмица. Ежедневието ви е динамично и по този начин ще бъде най-малко до 24-ти април. Марс транзитира през вашия знак, този факт ви прави дейни, инициативни, отзивчиви, отворени към нови хрумвания и проекти, които елементарно можете да реализирате. Седмицата е мощна за вас в посока задаване на съответни цели, свързани с бъдещето ви. През тази седмица довършвайте и финализирайте, създайте условия и място за новото, което идва към вас. Успешен интервал за нов старт след 12-ти април.  Планетите ви поддържат, а и освен те. Получавате поддръжка от персони с власт, въздействие, престиж и благоприятни условия. Животът ви се трансформира, с цел да можете да се справите, се постанова да преодолеете границите на това, което ви е познато. Формулата да постигнете по-широки вероятности на развиване е: взаимодействайте, бъдете гъвкави и адаптивни в оптималната степен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР