Седмицата на Висшата мода е в разгара си в Париж

...
Седмицата на Висшата мода е в разгара си в Париж
Коментари Харесай

Дизайнерка разруши кариерата си само с една публикация в мрежата

Седмицата на Висшата мода е в разгара си в Париж и доста дизайнери се радват на положително медийно покритие на техните събития и ревюта. Един избран дизайнер, обаче, се озова в центъра на скандал откакто употребява расистка жаргонна дума. Руският дизайнер Уляна Сергеенко попадна под прицела на мнозина афектирани консуматори откакто изпрати букет цветя на стилния публицист и стрийт стайл гуру Мирослава Дума.

В бележката към розите тя е написала, " To my n*ggas in Paris " ( " На моите н*гри в Париж " ). Дума, заради някаква причина, мислейки, че репликата от песента на Кание Уест е допустима да се употребява от две бели дами, показа фотография на картичката в своя Инстаграм и провокира вълна от реакции от стилната промишленост и оттатък нея.



Редица звезди, в това число и Наоми Кембъл разясниха постъпката на Уляна. " Това, нядявам се, не е действително! " написа в своя Инстаграм Кембъл като означи рускинята в обявата си.

Тази заран Сергеенко се обърна към почитателите си в Инстаграм с нещо като опрощение. В него тя написа: " Кание Уест е един от обичаните ми музиканти, а NP е една от обичаните ми песни, и да, ние от време на време назоваваме една друга с тази дума, когато желаеме да имаме вяра, че сме толкоз готини, колкото тези, които извършват песента. "



Дизайнерът също по този начин написа в извинението си: " Много скърбя за тези, които може би съм обидила. Мира е моя скъпа другарка и даже фактът, че толкоз наивно е разгласила тази моя персонална картичка към нея в обществената й мрежа потвърждава, че не сме желали да засегнем никого. "

Това пояснение по никакъв метод не оневини Сергеенко, а даже противоположното, шокира още повече стилните почитатели, които нарекоха думите й " сходство на опрощение ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР