Седмицата на в Ню Йорк ни преподава както уроци по

...
Седмицата на в Ню Йорк ни преподава както уроци по
Коментари Харесай

Michael Kors ни кани отвъд „тъжния живот по пантофки“

Седмицата на в Ню Йорк ни преподава както уроци по жанр, по този начин и ни учи да проявим оптимизъм във връзка с бъдещето. Колекцията на Michael Kors за сезон есен 2022 да вземем за пример има за цел да ни предизвика да бъдем уверени още веднъж отвън рамките на дома си откакто светът последователно стартира да се връща към естествения си темп.

„ Тази сбирка е антитеза на тъжния живот по пантофки “, казa дизайнерът.

А в случай че се вгледаме в тоалетите му, ще си дадем сметка какво е имал поради. Mонохромни цветове, извънредно семпли и изчистени дизайни и в същото време комфортни и практични тоалети. Посланието му е напълно ясно декларирано – да излезем от рестриктивните мерки на пандемията, да надмогнем страховете си и да бъдем още веднъж елегантни и стилни, като си възвърнем живеца и естествения нюх за мода.

Пандемията, несъмнено, ни завеща известни поучения – като това да ценим повече живота и да обърнем взор към модата, само че тази мода, която ни приляга най-добре и с изключение на, че ни носи щипка убеденост, тя е на първо място комфортна. Предлагаме ви да разгледате в галерията ни част от есенната му сбирка, която залага на първо място на удобството, без това да е за сметка на елегантността.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР